CONSOLE
Hay Day voor Android en iOS - Hay-Day-Hack.nl

Hay Day voor Android en iOS

Hay Day is een game dat je gratis kunt downloaden om te spelen op je tablet of telefoon. Dit is zowel mogelijk op iOS als op Android. Hoewel het spelverloop in beide gevallen hetzelfde blijft, zijn er toch kleine verschillen in de beide versies. Dit ligt vooral aan de manier waarop je het spel download en installeert. Daarom vinden we het belangrijk genoeg om aan beide versies aandacht te besteden.


Hack Hay voor Android en iOS

Hay Day voor Android

Hay Day voor Android werd voor het eerst uitgebracht op 20 november 2013. Dit gebeurde nadat het game geworden was op iOS. Als je Hay Day voor Android wilt installeren, dan doe je dat uiteraard vanaf de Google Play Store. Je vindt het spel zeer gemakkelijk terug via de zoekfunctie in deze store.


Omdat dit een gratis game is, hoef je voor de installatie niet te betalen. In de Google Play Store wordt geen onderscheid gemaakt tussen downloaden en de eigenlijke installatie. Je kunt meteen op installeren drukken. Dit lijkt net iets te gemakkelijk, maar het is het gelukkig niet. Wie op installeren drukt, krijgt meteen de nodige informatie te zien over het game.


Zo weet die Hay Day hack voor Android koopt, meteen dat het spel geleverd wordt met advertenties, dat er sprake is van in-app aankopen, dat het game informatie nodig heeft over je wifi-verbinding en dat het ook toegang wil tot je foto's en mediabestanden. Voor wie bewust met zijn of haar privacy wil omgaan, is dit zeer nuttige informatie. Omdat de informatie in een pop-up boodschap wordt gegeven, valt ze meteen op en is de kans groot dat je de beslissing om het spel te installeren bewuster zult nemen.


Hay Day voor Android op je PCBehalve op je tablet of je telefoon kun je Hay Day voor Android ook op je pc spelen. Dit is iets dat je kunt doen door middel van een zogenaamde Android Emulator. Dit is een programma dat je kunt downloaden op je pc en ervoor zorgt dat je nadien een scherm op je PC kunt toveren dat er net zo uitziet als dat van een Android tablet. Zo kun Hay Day spelen en tegelijk beschikken over een groter scherm. Dit is zeer handig voor slechtzienden!


Hay Day voor iOS

Dit is de bekendste versie van Hay Day en ook de eerste die het levenslicht zag. Hay Day werd namelijk voor het eerst gelanceerd voor iOS van Apple. Dit gebeurde op 21 juni 2012. Dit wil zeggen dat Hay Day als game nu al bijna 5 jaar oud is. Het spel blijft populair bij jong en oud. Wie Hay Day voor iOS downloadt, doet dat uiteraard gratis, maar dient het spel nadien nog verder te installeren.


Dit is uiteraard maar een kleine moeite. Tegelijk valt op dat in de App store de informatie over de advertenties, in app aankopen, foto's en media en wifi niet gegeven wordt. Hoewel Apple natuurlijk een topmerk blijft, hadden we meer gebruiksvriendelijkheid en informatie verwacht. Wie Hay Day downloadt in de App store is zich dus minder bewust van de mogelijke gevolgen.