CONSOLE
In-Game Aankopen voor Hay Day - Hay-Day-Hack.nl

Hay Day In-Game Aankopen

Hay Day is een van de vele spelletjes die je gratis kunt downloaden in de App Store van Apple of in de Google Play Store. Je kunt het game ook gratis installeren en vervolgens hoef je ook niet te betalen om te beginnen met spelen. Naar mate het spel vordert merkt de speler wel dat het spel steeds trager vordert of dat je bepaalde betaalmiddelen of grondstoffen nodig hebt om verder te kunnen werken op je boerderij. Soms kun je grondstoffen aankopen met edelstenen. Zeker in het begin van het spel is het aanlokkelijk om dit te doen, omdat je zo vlugger door kunt gaan met spelen.


Hack Hay In-Game Aankopen

Hoewel het mogelijk is om edelstenen te verdienen tijdens het spelen van het spel, kom je al gauw tot de ontdekking dat het niet mogelijk is om alle edelstenen die je nodig hebt zelf te verdienen in de loop van het spel. Wanneer je edelstenen op zijn, is de verleiding dan ook groot om er aan te kopen in de App store of in de Google Play Store. Dit noemen we in game aankopen. In game aankopen zijn gemakkelijk om te doen, want met een credit card of een iTunes kaartje kun je vaak in een klik kopen!


Zijn in-game aankopen aan te raden?

Hoewel het mogelijk is om met kleine bedragen toch zoveel mogelijk grondstoffen of edelstenen te kopen, is het niet aan te raden om veel in game aankopen te doen. Naarmate je een hoger level in het spel bereikt, wordt het aantal grondstoffen dat je nodig hebt, steeds groter en worden de bedragen die je eraan besteedt dat ook.


Op lange termijn is het dus geen goed idee om veel in game aankopen te doen voor Hay Day. Dit is een raad die trouwens niet alleen voor dit spel geldt, maar ook voor vele andere gratis games die in game aankopen aanbieden. Je kunt in game aankopen vermijden door zo strategisch mogelijk te spelen. Hoe je dit doet, leggen we graag uit aan de hand van enkele nuttige tips.


Tips om in-game aankopen te vermijdenWanneer je Hay Day cheats begint te spelen en je de eerste stukken land en de eerste gebouwen op je boerderij plaatst, dan krijg je al gauw een boodschap te zien die vraagt of je edelstenen wil gebruiken om het bouwen van je boerderij of je stuk land te versnellen. Vaak gaat het over gebouwen, stukken land of gewassen die binnen minuten en soms zelfs binnen enkele seconden helemaal klaar zijn.


In zulk geval doe je er goed aan om de boodschap van Hay Day te negeren en geen edelstenen te gebruiken. Zo kun je ze opsparen tot later en ze gebruiken voor echt grote taken die veel meer tijd in beslag nemen. We spreken dan over dagen en niet over uren. Onze belangrijkste tip is dus je niet te laten verleiden om in game aankopen te doen!


Kunnen in game aankopen verslavend werken?

Als je het ons vraagt, dan zeggen wij dat dit wel degelijk het geval is. Je krijgt tijdens het spelen berichten die je aanzetten tot kopen. Onze boodschap is om daar niet op in te gaan, tenzij je van je zelf weet dat je over genoeg discipline beschikt om niet tot impulsaankopen over te gaan.


Doe enkel in game aankopen op strategische momenten als er geen andere uitweg is. Wanneer je van jezelf weet dat je jezelf niet kunt bedwingen om in game aankopen te doen, dan raden wij je aan om de in game aankopen helemaal uit te zetten!