CONSOLE
Hoe Installeer Ik Hay Day - Hay-Day-Hack.nl

Hoe Installeer ik Hay Day?

Via de App store van Apple

Hay Day installeren is vrij eenvoudig. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is naar de App store van Apple te gaan en Hay Day in te tikken in het zoekvenster. Hay Day is namelijk een gratis spelletje. Zo kun je dit game downloaden zonder dat je er een cent hoeft voor te betalen. Na de download, die trouwens heel snel verloopt, kan je het spel heel vlug installeren.


Hoe Installeer ik Hay Day

Al je hiervoor hoeft te doen, is het woord installeren aanraken op je scherm. Vervolgens kan je beginnen met spelen. Zo simpel is het als je Hay Day kunt aanschaffen in de App store van Apple. Lange tijd was het trouwens alleen maar mogelijk om dit bekende boerderij game te kopen in de App store van Apple. Sedert enkele jaren, is het gekende spelletje ook verkrijgbaar in de Google Play store.


In de Google Play store

Een aantal jaren geleden was het niet mogelijk: Hay Day downloaden voor Android. Nu is het al een paar jaar mogelijk: nu is Hay Day gewoon een spelletje dat je kunt downloaden in de Google Play Store. Alles wat je hoeft te doen is op de link installeren klikken. Meteen geeft de Google Play Store je essentiële informatie over het spel. Je komt hier meteen te weten dat dit game werkt met in-app aankopen, de toegang nodig heeft tot je foto's en mediabestanden en informatie vraagt over je wifi-verbinding.


Dit zijn gegevens die je in de Google Play Store moet accepteren vooraleer je de hack voor Hay Day kunt installeren. Als we dit vergelijken met de App Store van Apple, dan valt op dat we daar deze informatie niet krijgen. Na het accepteren van de informatie kan je verdergaan met de installatie, al kunnen we ons voorstellen dat er mensen zullen zijn die dit niet zomaar zullen toelaten.


Hay Day installeren op een pc


Het is iets waar volgens ons vele mensen in geïnteresseerd zijn, maar niet goed weten hoe ze daaraan kunnen beginnen. Toch kan het handig zijn om Hay Day op je pc te spelen. Zo heb je namelijk een beter overzicht over je boerderij zeker wanneer deze wat groter wordt. Ook voor slechtzienden of iets oudere mensen kan Hay Day op je pc installeren een uitkomst bieden.


Het goede nieuws is dat dit ook mogelijk is dankzij Android emulators zoals Andyroid en Bluestacks. Dit zijn VPN clients die je op je pc kunt installeren. Eens de installatie klaar is, kun kun je Andyroid of Bluestacks opstarten. Daarna zie je een scherm dat zeer sterk lijkt op dat van een Android tablet. Je vindt alle icoontjes terug en kunt zo gewoon naar de Google Play Store gaan en Hay Day installeren en nadien spelen.


Het voordeel van deze installatie op je pc is dat je het game helemaal schermvullend kunt maken, waardoor je alles beter kunt zien dan op je telefoon of tablet. Zeker op je telefoon kun je wel eens het overzicht kwijt zijn, en dat is op je pc nooit het geval! Dit is zeker een aanrader voor wie problemen heeft om het spel te spelen omwille van slechtziendheid.