CONSOLE
Wat is Hay Day voor een Spel - Hay-Day-Hack.nl

Wat is Hay Day?


Het is ook mogelijk om Hay Day op je pc te spelen, maar dan heb je een Android Emulator zoals Andyroid of BlueStacks nodig. Dit onderdeel zullen we behandelen in het artikel over de installatie van Hay Day. Zoals de naam doet vermoeden is Hay Day een boerderijspelletje.


Wat is Hay Day?

Welkom op de boerderij!

Wie het spel Hay Day voor het eerst opent, wordt verwelkomd door een vriendelijke vogelverschrikker die je uitnodigt om je boerderij op te bouwen. Dit is meteen ook de kern van het spel. Je begint met enkele stukken land die je in het midden van je eigendom plaatst. Je kunt direct beginnen met graan verbouwen.


Eens je graan klaar is, komt het terecht in een opslagplaats of silo. Je kunt het daar laten zitten, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling van het spel. Het eerste graan dat je kunt verbouwen op Hay Day is tarwe en dat kun je gebruiken om bijvoorbeeld brood mee te bakken. Later kun je dat brood verkopen aan voorbijgangers, vrienden die het spel ook spelen of aan de kleuterschool van het dorp.


Hay Day is een boerderijspel dat je steeds meer mogelijkheden geeft

Cheats voor Hay Day spelen doe je spelenderwijs. Het is helemaal niet moeilijk en iedere keer dat je een stap verder bent in het spel, krijg je automatisch informatie van onze vriend de vogelverschrikker die je wijst op nieuwe mogelijkheden.


Zo kun je met je tarwe ook kippenvoer maken en het duurt dan ook niet lang of je krijgt de suggestie dat je een veevoeder machine in de winkel van Hay Day kunt kopen. Die veevoedermachine kun je kopen met de opbrengsten van de verkoop van je tarwe. Nu kun je dus beginnen met het maken van veevoeder. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om een kippenren te kopen en kippen.


Die kippen leggen op hun beurt weer eieren en zo krijg je de mogelijkheid om een brood en cakemachine te kopen. Zo krijg je steeds meer mogelijkheden en wordt het spelletje steeds leuker en steeds verslavender. Op een bepaald moment zal je ontdekken dat het geld dat je verdient met je oogsten niet meer volstaat om gebouwen te kopen of te upgraden. De verleiding is dan groot om in-app aankopen te doen.


In-App aankopen bij Hay Day

De verleiding om in app of in game aankopen te doen bij Hay Day is vrij groot. Zoals gezegd: welke leeftijd je ook hebt, het spel is vrij verslavend. Alles ziet er heel schattig uit en dan wil je steeds verder kunnen gaan met het spel. Om te voorkomen dat je te veel uitgeeft aan in game aankopen, kun je ervoor kiezen om de instellingen van je telefoon zo te configureren dat het niet mogelijk is om zulke aankopen te doen.


Je zult zien dat er ook andere mogelijkheden zijn om aan diamanten en munten te komen. Je hebt er alleen je creativiteit voor nodig en het zal wat langer duren. Anderzijds duurt het spel dan ook langer en heb je meer spelplezier.